top of page
Om rams

Rams er et prosjekt som grunner i et sterkt engasjement for verdenssamfunnet. Vi har et ansvar for å hjelpe hverandre, og en landegrense burde ikke hindre det. 

Vi ønsker å opplyse om situasjonen i Jemen. En av verdens verste humanitære kriser blir på mange måter ignorert av verdenssamfunnet. Mens vi venter på en løsning, vil vi bidra til at enkeltindivider, grupper og samfunn får dekket elementære behov.

Målet er å skape muligheter til å hjelpe andre gjennom tid, kreativitet og evner.

Vi vil jobbe i det små for å framsnakke naturens goder, oppmuntre til bærekraftige valg og heie fram engasjement for verdenssamfunnet.

Idèen ble til da Idun smakte geitramssaften som elevene på Skogsvåg Skule hadde laget. Det var også her begeistringen for lokale produkter rett fra naturen vokste fram. "Dette kunne de jo tjent gode penger på!" og "menneskene i Jemen blir ikke hørt" satt i gang prosessen med å skape et format for å binde dem sammen. 

Rams startet i Bergen, mai 2021. Denne sommeren plukket over hundre mennesker geitrams, lagde saft og solgte det til inntekt for Jemen. Det balet på seg, og førte til t-skjorter med eget motiv og satsing på hobby-kunstnere og musikere med samme engasjement for global rettferdighet. "Tid, kreativitet og evner" ble et naturlig slagord. 

Sammen har vi sendt nesten 100 000 kroner til UNICEF sitt arbeid i Jemen.

Kontakt
Kontakt

Takk! Vi svarer så fort vi kan.

bottom of page